Slow Living - Forest Residence Landscape, China by JTL Studio

“Longfor Forest” is our new attempt, which is just like an interval in a great drama to remind you to slow down.





As residential landscape develops rapidly, designers have paid special attention to patterns, styles and fun which are not easy to change. Instead, some basic principles such as the relationships between “man and himself”, “man and nature” are ignored. Integrating landscape into nature is what JTL Studio tries to do. “Longfor Forest” is our new attempt, which is just like an interval in a great drama to remind you to slow down.


“Forest Residence” is not a gimmick for promotion but a space to provide a living experience that reflects the harmony between natural environment and human beings. It allows people to further understand the meaning of “living”. We believe that nobody will refuse to live in a sound environment, while the problem is that the environment we are living in is far from natural. That’s why we created “Forest Residence”, a place to well interpret “what is a natural environment like?”